Microneedling

Microneedling is een zeer effectieve manier om huidveroudering tegen te gaan en een gladde en stralende huid te creëren met een heldere teint. Het werkt hydraterend, minimaliseert de poriën, zorgt voor een gelijkmatige huidskleur, verstevigt de huid, stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en zorgt ervoor dat de werkstoffen diep in de huid worden opgenomen.

Wat mag je van microneedling verwachten?

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

Het is een doeltreffende techniek waarbij we door middel van zeer kleine micronaaldjes microkanaaltjes in de huid creëren die ervoor zorgen dat de natuurlijke wondheling gestimuleerd wordt.

Allereerst wordt de huid grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Vervolgens wordt er een hoogwaardig ampul van IT Pharma, aangepast aan het huidtype, aangebracht om vervolgens met de microneedling te beginnen. Het gehele gezicht wordt twee keer volledig behandeld met de microneedling, afhankelijk van de huid maximaal vier keer. Hierna wordt een masker aangebracht en tot slot een beschermende crème.

Na de behandeling kan de huid prikkelend/tintelend en warm aanvoelen. Ook kan de huid twee of drie dagen na de behandeling iets roder zijn dan normaal. De huid kan door de versnelde celdeling ook wat gaan schilferen en daarbij de dode huidcellen loslaten.

Deze behandeling vindt uitsluitend plaats in het najaar en de winter. De behandeling mag niet plaatsvinden tijdens de zwangerschap, bij borstvoeding, bij psoriasis, eczeem, woekerende littekens, woekerende moedervlekken, actieve bacteriële infecties, koorts, oncologische klachten, herpes of medicatie zoals immunosuppressiva.

Wat is het resultaat na de behandeling?

Deze behandeling wordt altijd in kuurvorm uitgevoerd. Dit omdat er na één behandeling geen zichtbaar resultaat is. Om de huid echt te verbeteren is er een kuurvorm noodzakelijk. Er zijn twee verschillende kuren mogelijk: een intensieve kuur van vier tot zes weken waarbij je iedere week een behandeling krijgt of een kuur van zes maanden waarbij je iedere maand een keer komt. Zodra we op het gewenste resultaat zitten is een microneedling behandeling eens per twee maanden voldoende.

Wat zijn de kosten van microneedling?

De behandeling kost €125,-. Tijdens de kuur wordt er een aantrekkelijke korting toegepast.

Het is heel belangrijk om de huid voldoende werkstoffen aan te bieden gedurende een kuur. Het is daarom noodzakelijk om tijdens de kuur de producten van Dr. Belter te gebruiken, in ieder geval de basisproducten.

Het gaat hier om de reiniging, het serum en de dagcrème met zonbescherming. De producten worden per persoon aangepast op het huidtype.
  • MICRONEEDLING € 125,00

    Gezicht reinigen, peeling, desinfecteren, IT Pharma ampul, microneedling, maskertje en afsluitend een beschermende crème.