IT PHARMA BEHANDELING

Tijdens deze behandeling werken wij met de hoogwaardige ampullen van IT Pharma. Deze producten worden geproduceerd volgens medische standaarden. Tijdens hun zoektocht naar de nieuwste ontwikkelingen en werkstoffen zijn zij het molecuul SP55 tegengekomen, wat werkt op de telomeren. Dieper in de celkern kun je niet komen, vandaar dat een IT Pharma behandeling een huid verbeterende behandeling is.

De peptide, bestaande uit 55 aminozuren activeert op natuurlijke wijze het DNA-beschermings- en reparatiemechanisme. SP55 is het enige biologisch actieve molecuul waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat het celschade verminderd en DNA herstelt.
Telomeren zijn de uiteinden van onze chromosomen, waarin ons DNA is opgeslagen. Onze chromosomen bevinden zich in de celkern van onze cellen. Bij iedere celsplitsing wordt er een kopie gemaakt van het DNA en de chromosomen. De telomeren daarentegen verkorten bij iedere cel splitsing. Wanneer de telomeren te kort worden door alle celdelingen, is de cel niet meer in staat om zich te delen en sterft deze af. Naarmate we ouder worden vertraagt de celdeling en vermindert ook de kwaliteit van onze telomeren. Hoe actiever en langer onze telomeren zijn, hoe jonger de huid. Om die reden werken de producten van IT Pharma op de telomeren, om op deze manier huidveroudering tegen te gaan en de huid sneller te laten vernieuwen.

De producten bestaan uit natuurlijke actieve ingrediënten. Ze werken diep in de huid en verbeteren en versnellen het herstel van de huid waardoor deze zich vernieuwd. Ook zorgen de producten ervoor dat ontstekingen verminderen, beschermen ze de huid en remmen de afbraak van collageen en elastine.
pbserum behandeling schoonheidsspecialiste vijlen

Wat kun je van een IT PHARMA verwachten?

Een huidverbeterende gezichtsbehandeling met een direct zichtbaar resultaat! Voor ieder huidtype is er een speciaal product.

Tijdens de behandeling met de HA LIFTING ampullen wordt er gewerkt met een hoge concentratie hyaluronzuur voor het opvullen van huidrimpels. De fijne lijntjes en rimpels verminderen, een intense hydratatie zorgt voor een sterke huid barrière, het werkt liftend en verstevigend, ontstekingsremmend en huidschade herstellend en het ondersteunt het herstel van littekenweefsel.

Tijdens de behandeling met de RENOVATION LIFT ampullen wordt gewerkt met actieve werkstoffen die de huid herstellen en energie geven aan een droge, vermoeide en doffe huid. Tevens is dit een hele fijne behandeling voor de huid met couperose, rosacea en/of rode vlekjes. De cel vernieuwing wordt gestimuleerd, de huid gehydrateerd, werkt ontstekingsremmend en verbeterd de huid barrière. Ook wordt de elasticiteit van de huid verbeterd, werkt anti-aging en stimuleert de productie van collageen.

Tijdens de behandeling voor de huid met pigmentvlekjes wordt er met de ACTION FACE ampullen gewerkt. Naast de behandeling voor pigmentvlekjes hebben de ampullen een spierontspannende werking waardoor men een vergelijkbaar effect als met botox ervaart. Het zorgt voor rimpel vermindering, werkt liftend en verstevigend en zorgt voor minder lijntjes rondom de ogen.

Wat zijn de kosten van een IT PHARMA BEHANDELING?

  • IT PHARMA € 69,50

    Gezicht reinigen, wenkbrauwen epileren, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, IT Pharma ampul, ampul, maskertje d.m.v. gezichtsmassage en een beschermende crème.
    Bij behandelingen in kuurvorm wordt er een aantrekkelijke korting toegepast