Fruitzuurpeeling

Met de Dr. Belter fruitzuurproducten wordt een oppervlakkige peeling toegepast. Dat wil zeggen dat het bovenste laagje van de huid op een veilige manier wordt verwijderd. Hierdoor vormt zich als het ware een nieuwe, frisse huid.

Deze chemische peeling met fruitzuren is een bewezen, natuurlijke en effectieve methode voor succesvolle behandeling voor de door zon beschadigde huid, rokershuid, bij overmatige verhoorning, bij oppervlakkige pigmentvlekken, acne en kleine oppervlakkige rimpels. Na een fruitzuurpeeling ziet de huid er jonger, frisser en gladder uit!

Een van de kenmerkende symptomen van een verouderde huid is een lange regeneratiecyclus van ongeveer 40 dagen. Een fruitzuurbehandeling kan de huid stimuleren de regeneratiecyclus te versnellen tot een tempo dat kenmerkend is voor een jongere huid, dat wil zeggen 28 dagen.
fruitzuurpeeling schoonheidssalon vijlen

Wat MAG je van een fruitzuurpeeling verwachten?

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

Om de beste resultaten te boeken begin je met een thuisbehandeling. Op deze manier kan de huid wennen aan de fruitzuren en pakken de fruitzuren nóg beter op de huid. Na twee weken thuisbehandeling kom je in de salon voor de peeling.

Ik begin met de huid grondig te reinigen, waarna ik de gevoelige delen van de huid bescherm en de fruitzuren aanbreng. Vervolgens worden deze geneutraliseerd met een speciale gel waardoor het tintelen direct afneemt. Daarna kunt u nog even lekker ontspannen tijdens een maskertje en breng ik tenslotte de Dr. Belter Hydra Dayshield met factor 30 op voor een goede bescherming.

Om tijdens deze behandelingen de huid nog een extra boost te geven aan voedingsstoffen kunt u kiezen om voor het maskertje een ampul te laten aanbrengen. Omdat de huid na de peeling geheel open staat om voedingsstoffen te ontvangen is dit zeker een aanrader! Dit is voor een meerwaarde van €4,00.

Deze behandeling vindt uitsluitend plaats in het najaar en in de winter. Tijdens deze behandeling is het belangrijk dat je de felle zon vermijdt. Ook is de sauna en het zwembad gedurende deze periode af te raden. Net als het douchen na de behandeling (alleen op deze dag).

Wat is het resultaat na de behandeling?

Na de eerste behandeling is er al meteen een zichtbaar resultaat. Maar om het optimale resultaat te boeken kunt u het beste kiezen voor een kuur van een aantal behandelingen. Zodra we dan op het gewenste resultaat zitten is één peeling per 3 tot 6 maanden voldoende, te bepalen per huidtype. Op deze manier blijft het resultaat behouden!

Wat zijn de kosten van een fruitzuurpeeling?

Een behandeling is al mogelijk vanaf €49,50. Kiest u voor een fruitzuurpeeling in kuurvorm, dan wordt er een aantrekkelijke korting toegepast!

De thuisbehandeling bestaat uit één product, u hebt de keuze uit een fluid of een olie. Deze hoef je alleen maar ’s avonds als nachtverzorging te gebruiken.9

In principe hoef je als voorbehandeling thuis maar één product te gebruiken. Wel is het noodzakelijk dat je tijdens de kuur altijd een dagcrème met factor 30 gebruikt. Onderstaande crème is een fijne aanvulling.

  • FRUITZUURPEELING € 49,50

    Gezicht reinigen, fruitzuurpeeling aanbrengen, maskertje en afsluitend een beschermende crème.
    * bij behandelingen in kuurvorm wordt er een aantrekkelijke korting toegepast

  • FRUITZUURPEELING PLUS € 53,50

    Gezicht reinigen, fruitzuurpeeling aanbrengen, ampul, maskertje en afsluitend een beschermende crème.
    * bij behandelingen in kuurvorm wordt er een aantrekkelijke korting toegepast